مراسم تشییع و تدفین حجت الاسلام والمسلمین دکتر پرویز خواجه زاده معاونت دانشجویی – فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گچساران و امام جمعه موقت با حضور مسئولان استانی و شهرستانی و اقشار مختلف مردم گچساران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد گچساران، در این مراسم که حضور کم نظیر و بی سابقة مردم متدیّن در آن جلوه گر بود، پیکر پاک این روحانی وارسته و خطیب توانمند با استقبال دانشگاهیان استان در جوار یادمان شهدای گمنام دانشگاه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گچساران تشییع و بعد از آن با حضور اقشار مختلف مردم در گلزار مطهر شهدای گچساران با پیام جناب آقای دکتر نوریان سرپرست محترم دانشگاه آزاد اسلامی به خاک سپرده شد.

حجت الاسلام والمسلمــین دکتر پرویز خواجه زاده عصـر روز جمعه بر اثر عارضة قلبی دار فانی را وداع گفت.