حجت الاسلام پرویز خواجه زاده تصریح کرد: این پروسه در برنامه ی اخیر تشکل دانشجویی همراهان در روز دانشجو انجام شد و هر سه شخص مذکور تقاضای تشکل سیاسی همراهان را برای اجرا در 17 آذر ماه و دعوت از آقای حجت نظری فومنی تایید کردند.
 قبل از اجرای برنامه جلسه با حضور ریاست واحد، معاون دانشجویی و فرهنگی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه های شهرستان و مسئول بسیج دانشجویی واحد گچساران و مسئول تشکل همراهان برگزار و مقرر شد که هیچ نهاد و تشکلی به جهت حفظ آرامش از آوردن تراکت یا پلاکارد یا مقوا در درون سالن برگزاری سخنرانی خودداری کنند و تمام حضار در این خصوص متفق النظر شدند.
معاون دانشجویی و فرهنگی افزود: یک جلسه دیگر هم با سخنران جلسه گرفتیم و تمام جوانب امر را با توجه به حساسیت موجود، به ایشان گوشزد نمودیم. سخنران جلسه(آقای حجت نظری فومنی) که هم فرزند شهید هستند و هم کارمند بنیاد شهید مرکز، قول دادند متناسب با فضای موجود سخنرانی نمایند و از ورود به حواشی  خودداری کنند.
وی بیان کرد: بر اساس تصمیم دیگر اعضاء به اتفاق نظر دادند، اینجانب، خیر مقدم به نمایندگی از آنان را به حضور شرکت کنندگان و میهمانان و سخنران تقدیم کنم. لذاپشت تریبون قرار گرفتم و شروع به سخن نمودم که در ابتدای سخنان اینجانب، یکی از دانشجویان، از جانب خود، نه به عنوان نماینده ارگان یا تشکلی، در شرف بالا بردن مقوا با مضامین غیر مرتبط با روز مذکور بود که با واکنش متولی ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در دانشگاه مواجه شد.
از وی خواسته شد از این اقدام خود منصرف شود. سرانجام مقواهای مد نظر از دست ایشان گرفته شد و در حین این فعل و انفعالات، روسری از بخشی از سر دانشجو کنار رفت که بلا فاصله توسط فرد مذکور چادر بر سر نامبرده کشیده شد.
بنابراین رخداد مذکور بین دو فرد بسیجی اتفاق افتاد و هیچ عنصر دیگری در این امر دخیل نبوده و نه تنها روسری برداشته نشده بلکه چادر گذاشته شده است و زدن سیلی که در برخی رسانه ها مطرح شده جای تعجب دارد!
خواجه زاده با توجه به مستندات موجود که به رویت مقامات مسئول و نهاد های انقلابی رسیده، اذعان کرد: متاسفانه افرادی بدون اطلاع و آگاهی و در مقام افراد مطلع، اخباری را به ائمه محترم جمعه  منعکس کردند. از دیدگاه امامان محترم جمعه هم این افراد موثق محسوب می شدند و نیازی به تحقیق در این خصوص ندیدندکه بنده از حساسیت امامان جمعه قدر دانی می کنم.
وی تاکید کرد: در این خصوص اعلام می کنم خدای نکرده روسری، از سر کسی برداشته نشده است، وآن چیزی که درفضای مجازی و تریبون ها مطرح شد عکس آن چیزیست که در دانشگاه اتفاق افتاده است.
امام جمعه موقت گچساران دانشگاه را فضای علمی و تضارب افکار و سلیقه های مختلف خواند و گفت: اما در خصوص سخنران و مطالبی که ایشان مطرح نموده باید عرض کنم که این سخنرانی مواضع رسمی این واحد دانشگاهی نیست بلکه نظر شخصی وی بوده و به هیچ وجه مورد تایید مدیریت دانشگاه نمی باشد، منتهی بر اساس فرمان مقام معظم رهبری و معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی، همه دانشگاه ها موظف به راه اندازی مناظرات و کرسی های آزاد اندیشی می باشند. بنابراین تشکل های دانشجویی می توانند با دعوت از سخنرانان مجاز و مورد تایید از سلایق گوناگون با کسب مجوز، در این خصوص اقدام نمایند.
خواجه زاده افزود: متولیان این واحد دانشگاهی بر اساس قانون بستر را برای تضارب افکار مهیا می نماید و اجازه عبور از خطوط قرمز نظام و تضعیف مقدسات و باورهای اعتقادی را به کسی نخواهد داد.
معاون دانشجویی و فرهنگی واحد گچساران به آسیب های اجتماعی اشاره کرد و گفت: بشر گمشده ای دارد به نام آرامش که برخی از افراد به بیراهه رفته و قصد دارند فشارهای روحی و روانی خود با اعتیاد و مصرف مواد مخدر تسکین دهند.
آزادی های بی حد و حصر، فقر اقتصادی و فرهنگی، کمبود محبت، تبعیض و نابرابری های اجتماعی، در دسترس بودن مواد مخدر و در نهایت ضعف قوانین در برخورد با مواد مخدر و معتادان از جمله بن مایه های گرایش به سمت این مواد خانمان برانداز است.
وی گفت: ما باید تلاش کنیم با کار فرهنگی موثر، نگاه مثبت به مواد مخدر به عنوان تامین کننده آرامش را از ذهن مردم و به خصوص جوانان و نوجوانان کم تجربه پاک کنیم که این امر نیاز به همت همگانی دارد.