مراسم بزرگداشت هفتمین روز ارتحال حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام در واحد گچساران با حضورامام جمعه موقت، فرماندار، اعضای هیات علمی، کارکنان، دانشجویان و شهروندان گچسارانی  در مسجد الغدیر این واحد دانشگاهی برگزار شد.
امام جمعه موقت گچساران گفت: حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی حق بزرگی بر دانشگاه آزاد اسلامی دارد و همه این مجموعه بزرگ و فاخر علمی فرهنگی مدیون تلاش ها و مدیریت بی نظیر این فقید سعید هستند.
حجت الاسلام پرویز خواجه زاده با اشاره به پیام تسلیت مقام معظم رهبری در فقدان ایشان، خاطر نشان کرد:  مقام معظم رهبری در پیام تسلیت خود، ایشان را رفیق دیرین و همسنگر و همگام دوران مبارزات نهضت اسلامی نامید و فقدان همرزم و همگامی که سابقه‌ی همکاری و آغاز همدلی و همکاری با وی به پنجاه و نه سال تمام می‌رسد، سخت و جانکاه توصیف کرد.
وی تصریح کرد: سال ها تحمل شکنجه از دست رژیم سفاک پهلوی و مسئولیتهایی که در زمان حضرت امام (ره)و رهبری مقام عظمای ولایت بر عهده ایشان گذاشته شد، صفحات نورانی و درخشانی ازعملکرد این عزیز سفر کرده را به نمایش می گذارد.
خواجه زاده تلاش وافر، هوش سرشار، ولایت پذیری، روحیه ی انقلابی، صبر و بردباری و مردم داری را از جمله خصلت های برجسته حضرت آیت الله هاشمی بر شمرد و افزود: این خصایص برجسته، با عث شد تا مقام معظم رهبری در  فقدان این رفیق سفر کرده سخت متاثر شود و غفران و رحمت و عفو الهی را برای وی از صمیم قلب تمنا نماید.
معاون دانشجویی و فرهنگی واحد گچساران اظهار کرد: حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی مقوم اصل ولایت فقیه و مورد وثوق حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری بوده و در حساس ترین برهه های زمانی نظر ایشان تاثیر گذار و تعیین کننده بود.
یاد آور می شود برگزاری دعای زیارت عاشورا، قرائت قرآن کریم، مرثیه سرایی و پذیرایی از دیگر برنامه های اجرا شده در این مراسم می توان نام برد