رئیس دانشگاه آزاد اســــلامی واحد گچســـاران در مورد احداث مرکز باروری و ناباروری (Fertility & Infertility Center) در ساختمان شمارۀ 3 پیرو پیشنهاد خانم دکتر پردیس بخشایی فوق تخصص نازایی و IVF گفت که این مرکز علاوه بر استان کهگیلویه و بویراحمد قابلیت پوشش دهی استان های همجوار را نیز خواهد داشت. عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی بیان داشتند که بنا به بورد تخصصی و فوق تخصصی پیشنهادی، اعمال جراحی ناباروری، تعین جنسیت، PGD، ICSI، IVF و IUI در این مرکز انجام خواهد شد. دکتر ملک زاده گفتند علاوه بر باقیات و الصالحات بودن، این کار باعث می شود که شهروندان گچسارانی از تحمل مشکلات تردد و رفتن به مراکز ناباروری استانهای دیگر رهایی یابند. در پایان ایشان از فرایند اجرایی جهت صدور مجوّز از تهران و انعقاد قراداد پس از کسب مجوز و نهایی شدن این طرح خبر دادند. این مرکز در فضای به مساحت دو و نیم هکتار با پیشرفته ترین تجهیزات پزشکی در آینده نزدیک به همشریان عزیز خدمت رسانی خواهد کرد.