رئیس واحد گچساران گفت: آمده ام تشکر کنم از همکاران. وقتی آمدم شش میلیارد بدهی داشتیم. هر چه به این اژدها حمله می کردیم تا او را شکست دهیم از جایی دیگر سر در می آورد و ضربه می زد.
دکتر اسدالله ملک زاده اظهار کرد: آن چیزی که می تواند واحد گچساران را تقویت کند تلاش و کوشش بی وقفه و هدفمند است.
وی از اضافه شدن 45 رشته جدید خبر داد و بیان کرد: همه همکاران در این مسیر موفقیت تلاش کرده اند ولی حفظ این موفقیت بزرگ نیاز به تلاش مضاعف و جهادی دارد.
رئیس واحد گچساران با تاکید بر پذیرش کارهای سخت و دشوار برای کسب موفقیت بیشتر خاطر نشان کرد: همکاران عزیز با حفظ روحیه جهادی می توانند از این پس، روال عادی کاری خود را ادامه دهند و تصمیمات ما باید برای حفظ مصالح دانشگاه باشد.

ملک زاده تصریح کرد: وقتی شروع به کار در این واحد دانشگاهی کردم حدود شش میلیارد تومان بدهی داشتیم که با کمک و لطف خداوند بزرگ و کار شبانه روزی به روال عادی برگشتیم و انشاالله تا سال های آینده مشکلی نخواهیم داشت.
وی با اشاره به پیشتاز بودن حوزه های مختلف افزود: ما از نظر فرهنگی جلودار هستیم و از نظر دانشجویی هم امکاناتی را داریم که در منطقه کم نظیر است و خدمات خوبی را را به دانشجویان ارائه می دهیم.
 رئیس واحد گچساران تلاش شبانه روزی حوزه های مختلف را موجب کسب موفقیت دانست و بیان کرد: برخود لازم می دانم از همه همکاران سپاسگزاری کنم و از روزگار سختی که بر آنها و خانواده هایشان گذشت قدردانی نمایم و از آنها بخواهم که سایه استرس و نگرانی را از خانواده های محترمشان دور کنند.
دکتر ملک زاده از اضافه شدن 17 رشته در مقاطع کارشناسی‌ارشد و دکترا خبر داد و گفت: ایجاد پارک علم و فناوری و توجه به بحث پژوهش و تحقیقات در اولویت‌های این واحد دانشگاهی قرار دارد.
وی با اشاره به تصویب و راه اندازی مرکز غشا  اظهار کرد: این مرکز تحقیقات، نخستین مرکز در استان کهگیلویه و بویراحمد است وآمادگی همکاری با واحد های علمی و صنعتی را دارد.
رئیس واحد گچساران اذعان کرد: تمام رشته‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد گچساران مصوب وزارت علوم و تحقیقات بوده و ما رشته‌ای در این دانشگاه نداریم که تأییدیه وزارت علوم و تحقیقات را اخذ نکرده باشد لذا ارتقای کیفیت آموزش در دستور ما قرار دارد .